dissabte, 19 de gener de 2019

Matemàtiques a 5è: Manipulem i Mesurem Cooperativament.

Els alumnes de 5è estem treballant les unitats bàsiques de mesura, i res millor que comprovar els conceptes de forma manipulativa, tocant, descobrint i explorant.

Per això els grups cooperatius hem hagut de superar diferents reptes que ens han proposat: trobar a l'aula diferents longituds, saber exactament quan mesurem cadascun de nosaltres, convertir una massa d'un quilo en grups de mig quilo i quart de quilo, convertir una capacitat d'un litre en grups de mig i quarts de litre...

Els diferents equips ens hem ajudat i hem cooperat per dur a terme aquests reptes. Cintes mètriques, bàscules, mesuradors de líquids, i moltes ganes de treballar ens han fet tenir èxit en la nostra tasca.

I és que tot ho aprenem millor quan ho podem comprovar a partir d'experiències properes, ho podem manipular i podem resoldre els dubtes ajudant-nos els uns als altres.

Ha estat una classe profitosa i molt, molt divertida, en la que hem comprovat i après molta matemàtica.PODEU VEURE TOTES LES FOTOGRAFIES DE LA NOSTRA EXPERIÈNCIA CLICANT AQUEST ENLLAÇ