dissabte, 24 de novembre de 2018

Celebrem el dia de la MúSiCa

Aquest passat dijous, dia 22 de novembre, va ser un dia especial a l'escola. Com ja és tradicional, vam celebrar el dia de la música amb un concert on, per primera vegada, es van afegir els alumnes de 1r i 2n.
Així doncs, tots els cursos de primària van regalar-nos unes cançons molt boniques que havíen estat preparant durant les setmanes anteriors.
Els més petits de la casa van poder sortir al pati a gaudir d'aquest preciós concert i tot seguit, van ser les famílies les que van tenir l'honor de presenciar aquest gran esdeveniment.

A continuació podeu veure les actuacions dels alumnes de 1r, 2n, i 3r, que van interpretar: Canto amb alegria i la cançó Els instruments. Com veieu totes dues de temàtica molt musical.


Els alumnes de 4t, 5è i 6è, ens van oferir: Caminem lluny, de Dr Prats:

I per tancar el concert, ens van cantar una cançó molt especial, que afirma que LA MÚSICA HO ÉS TOT! Segur que la coneixeu, però us sorprendrà la versió trilingüe que hem fet nosaltres.

Agraïm a la Núria Caballero, la mestra d'anglès, la gran feina que ha fet al ajudar-nos a preparar aquesta cançó. MOLTES GRÀCIES, NÚRIA!😄

Podeu veure algunes fotografies més al clickedu!
https://escolapovill.clickedu.eu